Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giris yapin veya kayit olun.
Eylül 06, 2010, 08:15:20 ÖS
Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giris Yap Kayit
Duyurular:

1- SORU SORABİLMEK VEYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN SİTE ÜYESİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR,
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2- DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ.HUKUK KOMİSYONUMUZ AVRUPALILARI KENDİ UZMANLIK ALANLARI OLAN AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA YENMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR, KOMİSYONUN ŞUANA KADARKİ FAALİYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3- EXPLORER 8.0 KULLANICILARI METİN KUTUSUNA MESAJ YAZARKEN METİN KUTUSUNDAKİ İMLECİN KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEMESİ İÇİN URL ADRES SATIRININ YANINDAKİ UYUMLULUK SEKMESİNE BASMALIDIRLAR.

+  Hukuk forumları
|-+  Hukukçular arası iletişim departmanı
| |-+  Mesleki iş ilanları (Moderatör: İş veren temsilcisi)
| | |-+  Kayseri de avukat bürosuna sekreter aranıyor...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Asagi git Yanitla Yazdir
Gönderen Konu: Kayseri de avukat bürosuna sekreter aranıyor...  (Okunma Sayisi 1612 defa)
İş veren temsilcisi
Platform Koordinatoru
*

Saygınlık : 2
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 67

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Ağustos 05, 2008, 02:26:34 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

kayseri de avukat bürosuna sekreter
alınacaktır.
tel: 222 08 66

Eklenme Tarihi : 21.02.2008 13:28:00

İlan Sahibi : özgür
Email : arslan3834mynet.com
Telefon : 222 08 66

Not : Alıntıdır...

aile miras medeni askeri ceza avukatlık avrupa birliği milletlerarası özel bilişim basın yayın fikri sınai haklar bireysel toplu iş sosyal güvenlik borçlar ticaret icra iflas bankacılık ceza muhakemesi infaz gayrimenkul kira kat mülkiyeti imar kamu idare vatandaşlık anayasa vergi sağlık gen çevre hukuku adaletin bumu dünya avukatlık ilanları avukat aranıyor mesleki iş ilanları
« Son Düzenleme: Ağustos 14, 2008, 11:13:42 ÖÖ Gönderen: Mustafa POLAT » Moderatöre Bildir   Kayitli
olcaybulbul_35
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 0
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 1

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanitla #1 : Aralık 27, 2009, 12:11:25 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

MERHABA BEN OLCAY İZMİR/KARSIYAKALIYIM 3 YILDIR KAYSERİDE IKAMET EDIYORUM. BEKARIM. 4 YILLIK SEKRETERLIK DENEYIMIM VAR.DAHA ONCEDEN IZMIR METRO TURIZMDE HALKLA ILISKILERVE SEKRETERLIK YAPTIM.KAYSERIDEDE CESITLI FIRMALARDA CALISTIM SUAN CALISMIYORUM.CALISACAGIM ISYERINDEN SIGORTA TALEP ETMIYORUM.TLF.0507 993 96 01BU NUMARADAN BANA ULASABILIRSINIZ. IYIGUNLER.
Moderatöre Bildir   Kayitli
Sayfa: [1] Yukari git Yanitla Yazdir 
« önceki sonraki »
Gitmek istediginiz yer:  

MySQL Kullaniyor PHP Kullaniyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC. XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it