Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giris yapin veya kayit olun.
Eylül 05, 2010, 12:07:40 ÖÖ
Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giris Yap Kayit
Duyurular:

1- SORU SORABİLMEK VEYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN SİTE ÜYESİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR,
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2- DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ.HUKUK KOMİSYONUMUZ AVRUPALILARI KENDİ UZMANLIK ALANLARI OLAN AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA YENMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR, KOMİSYONUN ŞUANA KADARKİ FAALİYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3- EXPLORER 8.0 KULLANICILARI METİN KUTUSUNA MESAJ YAZARKEN METİN KUTUSUNDAKİ İMLECİN KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEMESİ İÇİN URL ADRES SATIRININ YANINDAKİ UYUMLULUK SEKMESİNE BASMALIDIRLAR.

+  Hukuk forumları
|-+  Kurumsal yapı departmanı
| |-+  Adaletin sesi hukuk komisyonu (Moderatörler: ALBATROS, İş veren temsilcisi)
| | |-+  DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Asagi git Yanitla Yazdir
Gönderen Konu: DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ  (Okunma Sayisi 90 defa)
Mustafa POLAT
Genel Koordinatör
*

Saygınlık : 26
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 463

Adalet, mülkün temelidir...

adaletinsesiyiz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« : Temmuz 28, 2010, 11:43:26 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

Duyurular bölümünün üçüncü maddesindede görüldüğü üzere bundan sonra faaliyetlerimizi avrupa birliği hukuku üzerine yoğunlaştırma kararı almış bulunuyoruz.Şöyleki bu güne kadar hukuku hep onlar bize empoze ettiler, bundan böyle biz onlara.Bu bağlamda değerli komisyon üyeleri çalışmalarımızı ilk olarak avrupa birliği insan hakları sözleşmesi üzerinde yoğunlaştırıp zayıf yönlerini ele alırsak daha çabuk sonuç alırız diye düşünüyorum.Ben çalışmalarıma yaşam hakkıyla başladım.Çalışmalarımı tamamladığımda yine buradan yayımlarım.Diğer arkadaşlarda başvuru yollarını araştırırlarsa minnettar olurum.
Saygılar
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2010, 12:15:08 ÖÖ Gönderen: ALBATROS » Moderatöre Bildir   Kayitli

Kelimeleri; şair gibi seçer, şiir gibi yazarım...
ALBATROS
Platform Koordinatoru
*

Saygınlık : 16
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 155

« Yanitla #1 : Temmuz 29, 2010, 12:05:27 ÖÖ » Bu mesaji alinti ile cevapla

Üstad, ne zamandır bu anı bekliyordum.Zira sen ne kadar haklı olursan ol, ulusal hukuktan birşey çıkmazdı zaten.Uzun lafın kısası Türk hukukuyla boşuna vakit kaybettik bunca zaman, o kadar emek verdikte ne oldu?Çalışmalarımız en fazla milletvekillerinin önüne kadar gidebiliyor, ondan sonrası Allaha havale.Sen çalışmalarını yap başvuru yollarını ben araştırırım.Haklı olalım yeter.Ne şekilde nereye başvurduğumuzun çokda önemi yok, sonuçta muhattaplarımız Türk Milletvekilleri değil, Avrupalılar.Ama tabi bana sorarsan haklı olmakla kalmayalım, 30 yılın intikamını alalım, onları seninde dediğin gibi kendi alanlarında yenelim, ben inanıyorum Türkiyede bu potansiyele sahip hukukçular var, inşallah çalışmalarımızla bizde o potansiyele sahip olduğumuzu dünyaya gösteririz.
Saygılar bizden
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2010, 12:16:39 ÖÖ Gönderen: ALBATROS » Moderatöre Bildir   Kayitli

Binkere düşünür, bir kerede yazarım...
Mustafa POLAT
Genel Koordinatör
*

Saygınlık : 26
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 463

Adalet, mülkün temelidir...

adaletinsesiyiz@hotmail.com
« Yanitla #2 : Ağustos 28, 2010, 11:41:34 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

Elde ettiğim veriler şu şekilde:
Bizdeki değiştirilemez ilk 4 madde onların muhtelif hükümlerine ve özellikle protokollere yansıtılmış.Yine bizdeki başlangıç hükümlerine benzer olarak onlarda atfen birleşmiş milletler insan hakları bildirgesine vurgu yapmış ve sözleşmeyi ona dayandırmışlar.Dolayısıyla izlenebilecek tek yöntem sözleşmenin insan hakları bildirgesine aykırılığını ileri sürmek ama yaptığım tüm araştırmalara rağmen insan hakları sözleşmesinin insan hakları bildirgesine aykırı bir yönüne raslamadım.Ama daha kozmik bir araştırma yapılırsa belki birşeyler bulunabilir.Şimdilik yaptığım çalışmalar bundan ibaret.
saygılar
Moderatöre Bildir   Kayitli

Kelimeleri; şair gibi seçer, şiir gibi yazarım...
Sayfa: [1] Yukari git Yanitla Yazdir 
« önceki sonraki »
Gitmek istediginiz yer:  

MySQL Kullaniyor PHP Kullaniyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC. XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it