Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giris yapin veya kayit olun.
Eylül 06, 2010, 07:14:21 ÖS
Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giris Yap Kayit
Duyurular:

1- SORU SORABİLMEK VEYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN SİTE ÜYESİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR,
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2- DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ.HUKUK KOMİSYONUMUZ AVRUPALILARI KENDİ UZMANLIK ALANLARI OLAN AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA YENMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR, KOMİSYONUN ŞUANA KADARKİ FAALİYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3- EXPLORER 8.0 KULLANICILARI METİN KUTUSUNA MESAJ YAZARKEN METİN KUTUSUNDAKİ İMLECİN KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEMESİ İÇİN URL ADRES SATIRININ YANINDAKİ UYUMLULUK SEKMESİNE BASMALIDIRLAR.

+  Hukuk forumları
|-+  Hukuk departmanı
| |-+  Borçlar - ticaret - icra iflas - bankacılık hukuku (Moderatör: teknik_er)
| | |-+  kaza tespit tutanağı
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Asagi git Yanitla Yazdir
Gönderen Konu: kaza tespit tutanağı  (Okunma Sayisi 85 defa)
vagabond86
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 0
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 2

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Haziran 11, 2010, 04:43:42 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

iyi günler
arkadaşlar ben 20 km. hızla yolda giderken bi araç arka arka çıkmak isterken birden önüme çıktı ve benim araçta eksper 2.250 tl hasar çıkardı ve bana yan sanayi parça göndereceklerini söyledi. ve bana dediği diğer araçta kusur görünmüyor sigorta şirketi ikinizede %50 kusur verebilir dedi.bu eksperin dediği doğrumu ikimizinde sigortası aviva

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Moderatöre Bildir   Kayitli
teknik_er
Platform Koordinatoru
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 9
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 100

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanitla #1 : Haziran 14, 2010, 11:39:49 ÖÖ » Bu mesaji alinti ile cevapla

Merhaba.Sn.vagabond86, öncelikle Kaza Tutanak Tespit Komisyonunun karar sonucunu bekleyin. Karar sonucunu Tramer web sitesinden takip edin. Bundan sonra konu daha sağlıklı değerlendirilebilir.
         Aracını kendin dilediğin yerde yaptırabilirsin, haklı çıkman ihtimali dahilinde de hasar bedelini karşı taraf sigorta şirketinden alabilirsin. Ayrıca Exper'in size "yan sanayi parça göndereceklerini" söylemasi bana pek tutarlı gelmedi.Benim bildiğim hasar bedellerinin orjinal parçalar üzerinden hesap edilmesinin esas olduğudur.Saygılarımla. 

Gecikmiş Adalet Adalet Değildir,
Adaletin Gözü Kör, Kalemi Adil Olmalıdır.
vagabond86
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 0
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 2

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanitla #2 : Haziran 15, 2010, 07:47:29 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

vermiş olduğun cevaptan dolayı teşekkür ederim
04.06.2010 tarihinde kaza yaptım ve hala %50 kaç kusur verildiğini hala belli değil.sigorta şirketini aradım bana trafik sigorta kazalarında yan sanayi parça gönderiririz.kaskolarda ise orjinal parça gönderiyoruz.dediler.birde ben %100 haklı olduğum halde eksper bana %50 verirler dei çünkü sen arkadan çarpmıssın diye ben ise yolda seyir halindeyken önüme geri çıktı ve parpmak zorunda kaldım.%50 kusur verirlerse nereye itiraz edebilirim.
teknik_er
Platform Koordinatoru
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 9
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 100

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanitla #3 : Haziran 16, 2010, 01:46:32 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

sn.vagabond86,
İtiraz ve hak arama merciiieri hakkında yeterli bilgi forumun bu konu başlığını açtığınız bölümünde bulunmaktadır.Örneğin,aşağıda ki linkte isteminiz hakkında geniş bilgi bulunmaktadır.Saygılarımla.
http://www.adaletinsesi.com/forum/index.php?topic=1190.0

Tramer Web sitesi
Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı Sorgulaması
http://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E

Gecikmiş Adalet Adalet Değildir,
Adaletin Gözü Kör, Kalemi Adil Olmalıdır.
Sayfa: [1] Yukari git Yanitla Yazdir 
« önceki sonraki »
Gitmek istediginiz yer:  

MySQL Kullaniyor PHP Kullaniyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC. XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it