Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giris yapin veya kayit olun.
Eylül 05, 2010, 12:06:38 ÖÖ
Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giris Yap Kayit
Duyurular:

1- SORU SORABİLMEK VEYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN SİTE ÜYESİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR,
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2- DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ.HUKUK KOMİSYONUMUZ AVRUPALILARI KENDİ UZMANLIK ALANLARI OLAN AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA YENMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR, KOMİSYONUN ŞUANA KADARKİ FAALİYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3- EXPLORER 8.0 KULLANICILARI METİN KUTUSUNA MESAJ YAZARKEN METİN KUTUSUNDAKİ İMLECİN KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEMESİ İÇİN URL ADRES SATIRININ YANINDAKİ UYUMLULUK SEKMESİNE BASMALIDIRLAR.

+  Hukuk forumları
|-+  Hukukçular arası iletişim departmanı
| |-+  Mesleki sorular ve sorunlar
| | |-+  Savcı oLmak istiyorum..!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Asagi git Yanitla Yazdir
Gönderen Konu: Savcı oLmak istiyorum..!!  (Okunma Sayisi 114 defa)
Ceyda
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 0
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 2

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 26, 2010, 11:52:37 ÖÖ » Bu mesaji alinti ile cevapla

Meraba,

Ben 7. sınıf öğrencisiyim.Biliyorum yaşım henüz çok küçük fakat savcı olmayı çok istiyorum.Daha önce bir çok araştırma yaptım.Kuzenim Cumhuriyet Başsavcısı belki biraz da onun katkısı oldu.Hedefim Öğretmen Lisesini bitirmek.Hukuğu kazanacağıma inanıyorum peki ondan sonra ne gibi sorunlar bekliyor beni?

Şimdiden teşekkür ederim..
Moderatöre Bildir   Kayitli
ahmet
Diğer,
Genel Koordinatör Yardımcısı
*

Saygınlık : 3
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 46

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanitla #1 : Nisan 28, 2010, 01:00:55 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

Sorunlarını bilemiyorum ama, sana hayırlı olsun diyorum. Benim kızımda beşinci sınıfda, Oda büyüyünce Polis olmak istiyor. Onada söylüyorum sanada söylemiş oliyim. Hayat istemekle olmuyor, bunun için bütün gayretinle çok ama çok çalışman gerekli. Önündeki engelleri aşabilmenin tek şartı bu. Okulunda çok çalışkan olursan, derslerini anlayarak, öğrenerek devam edersen, başarılı olursun. Sınıf geçmek için okursan, hiç bir idaelani gerçekleştiremessiniz.
Şimdiden hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.
Moderatöre Bildir   Kayitli
Sayfa: [1] Yukari git Yanitla Yazdir 
« önceki sonraki »
Gitmek istediginiz yer:  

MySQL Kullaniyor PHP Kullaniyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC. XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it