Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giris yapin veya kayit olun.
Eylül 05, 2010, 12:50:38 ÖÖ
Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giris Yap Kayit
Duyurular:

1- SORU SORABİLMEK VEYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN SİTE ÜYESİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR,
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2- DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ.HUKUK KOMİSYONUMUZ AVRUPALILARI KENDİ UZMANLIK ALANLARI OLAN AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA YENMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR, KOMİSYONUN ŞUANA KADARKİ FAALİYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3- EXPLORER 8.0 KULLANICILARI METİN KUTUSUNA MESAJ YAZARKEN METİN KUTUSUNDAKİ İMLECİN KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEMESİ İÇİN URL ADRES SATIRININ YANINDAKİ UYUMLULUK SEKMESİNE BASMALIDIRLAR.

+  Hukuk forumları
|-+  Hukukçular arası iletişim departmanı
| |-+  Hukukçular için bilgisayar ve internet
| | |-+  Türkçe F klavyeli laptop almam lazım
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Asagi git Yanitla Yazdir
Gönderen Konu: Türkçe F klavyeli laptop almam lazım  (Okunma Sayisi 133 defa)
alperusluduran
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 0
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 1

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mart 17, 2010, 08:20:18 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

Türkçe F klavyeli laptop almam lazım. F klavye PC'de mümkün, ancak notebook'da bu konuda çalışma yapan üretici sayısı çok az. Hatta bildiğim kadarı ile F Klavyeyi orjinal olarak temin eden hiç bir şirket yok.

Bir tek şöyle bir şey gördüm: Lenovo'nun Thinkpad notebook modellerinde orjinal F klavye varmış.  ( ThinkPad  R500 - T400 - T500 - W500/W510 - W700/W700ds - W701/W701ds modellerinde kullanılabiliyormuş.)
Araştırırken böyle de  bir şeye rastladım: İnsanlar en çok Lenovo'dan memnun kalıyormuş. Aranızda Lenovo kullanan var mı, önerir misiniz?
Moderatöre Bildir   Kayitli
ahmet
Diğer,
Genel Koordinatör Yardımcısı
*

Saygınlık : 3
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 46

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanitla #1 : Mart 19, 2010, 04:41:53 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

Haklısınız bende leptoplarda hiç F klavyeye rastlamadım. Dediğinz markayıda hiç görmedim. Bu konuda bir fikrim yok. Ama ben şahsen F Klavye 10 Parmak kullanıcısı olarak Q klavyede bayağı bir zorlanıyorum. Leptoplarda F klavye olursa çok güzel olur.
Moderatöre Bildir   Kayitli
Sayfa: [1] Yukari git Yanitla Yazdir 
« önceki sonraki »
Gitmek istediginiz yer:  

MySQL Kullaniyor PHP Kullaniyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC. XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it