Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giris yapin veya kayit olun.
Eylül 10, 2010, 11:17:20 ÖS
Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giris Yap Kayit
Duyurular:

1- SORU SORABİLMEK VEYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN SİTE ÜYESİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR,
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2- DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ.HUKUK KOMİSYONUMUZ AVRUPALILARI KENDİ UZMANLIK ALANLARI OLAN AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA YENMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR, KOMİSYONUN ŞUANA KADARKİ FAALİYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3- EXPLORER 8.0 KULLANICILARI METİN KUTUSUNA MESAJ YAZARKEN METİN KUTUSUNDAKİ İMLECİN KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEMESİ İÇİN URL ADRES SATIRININ YANINDAKİ UYUMLULUK SEKMESİNE BASMALIDIRLAR.

+  Hukuk forumları
|-+  Hukuk departmanı
| |-+  Bilişim hukuku - basın/yayın hukuku - fikri ve sınai haklar hukuku
| | |-+  HAKSIZ YERE ADSL ICIN CEZA YEDIM HAK ARIYORUM YARDIM EDIN
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Asagi git Yanitla Yazdir
Gönderen Konu: HAKSIZ YERE ADSL ICIN CEZA YEDIM HAK ARIYORUM YARDIM EDIN  (Okunma Sayisi 117 defa)
adanastar
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 0
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 4

Üyelik Bilgileri
« : Mart 10, 2010, 03:31:00 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

merhaba arkadaslarim ve sayin avukatlar !!!
ben 2 sen eoncesinde burada bi konu acmistim mesaj yazanlar hatirlar baskasinin adsl kullanici adini kullanmaktan mahkemelik oldum diye ayni mahkeme bana 2 sene once 600 ytl para cezasi kesti ve karar gununde ben yurtdisindaydim bu para odendi babam tarafindan!simdi bu avukat bey kibar oluyorum tuttugum kisi komsu ogluydu ve bana temyiz hakkim olmadini soyledi ve ben ogrendimki itiraz hakkim varmis simdi ben sadece bu hat uzerime diye yapmadigim bi seyden ceza yedim ortada delil diye sadce ip var bu nedenden hukuksuzlugun soncu olarak cezayi yedik yemesine ceza bise degil tertemiz sayfamiza murekkep attilar bu TURK TELEKOM denilen firma sayesinde ip adresi bulunmus ve direk denmiski bu sahis yapmis ya nerden biliyorlar?parmak izimi var? ne var ortada?benim wireless agimda n adam girmis modemime degistirmis sifremi?ee ben napacam bu konuda hocalar uzmanlar?tekrardan mahkeme acmak istiyorum sonuna kadar haklarimi aramak istiyorum neler yapabilirim?uzman arkadaslar bana yardimci olunuz yalvarma derecesindeyim gecelerim kabus oldu artik yurtdisindada rahatim yok anlayacaginiz kardeslerim ben bu duzene dur dicem onune gelene ceza kesilirse bu ulkede bi cok genc ihtiyar bunalima girer saygilarimla
Moderatöre Bildir   Kayitli
Sayfa: [1] Yukari git Yanitla Yazdir 
« önceki sonraki »
Gitmek istediginiz yer:  

MySQL Kullaniyor PHP Kullaniyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC. XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it