Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giris yapin veya kayit olun.
Eylül 10, 2010, 11:18:13 ÖS
Ana Sayfa Yardim Ara Takvim Giris Yap Kayit
Duyurular:

1- SORU SORABİLMEK VEYA CEVAP YAZABİLMEK İÇİN SİTE ÜYESİ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR,
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2- DÜNYAYA MEYDAN OKUYORUZ.HUKUK KOMİSYONUMUZ AVRUPALILARI KENDİ UZMANLIK ALANLARI OLAN AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA YENMEK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR, KOMİSYONUN ŞUANA KADARKİ FAALİYETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

3- EXPLORER 8.0 KULLANICILARI METİN KUTUSUNA MESAJ YAZARKEN METİN KUTUSUNDAKİ İMLECİN KENDİLİĞİNDEN HAREKET ETMEMESİ İÇİN URL ADRES SATIRININ YANINDAKİ UYUMLULUK SEKMESİNE BASMALIDIRLAR.

+  Hukuk forumları
|-+  Hukuk departmanı
| |-+  Ceza hukuku - ceza muhakemesi hukuku - ceza infaz hukuku
| | |-+  2007 deki trafik kazası yüzünden
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Asagi git Yanitla Yazdir
Gönderen Konu: 2007 deki trafik kazası yüzünden  (Okunma Sayisi 345 defa)
mustiata
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 1
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 2

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 03, 2009, 12:56:36 ÖS » Bu mesaji alinti ile cevapla

Herkese slm.lar.2007 YILINDA yapmış olduğum trafik kazasında motrlu bi arkadşa arkadan çarpmak sureti ile yaralamış bulunmaktayım..Arkads yaralandıgından dolayı hastaneye kaldırttıkbaşına dıkıs atıldı ve bı gece hastanede kalamak suretı ıle saglk durumnda sıkıntı olmaması ndan dolayı,bende nezaretten serbest kaldım.Aıle buyuklerım, arkadsın aılesıne bı mıktar para yardımı ve hastane masrafları karsılanark ayrılınmış.Fakat aıle bı kackere benı arayarak para ıstemek suretı ıle tehdtı ettıler,ufak tartıştık. bıraz belalı bı aıle sabıkaları bulunmakta (hırsızlıktan).
  2009 yılında bı telefon ıle hakkımda 2007 yılındakı bı trafık kazasından kadıkoy 2.sulh ceza mahkemesınde hakkımda dava acılımış olup benım de durusmalara katılmadgımdan dolayı hakkımda tutuklama kararı cıkmıstır dedı.Kısa bı sokun ardında dırek adlıye ye gıderek ıfade vererek tutuklamayı dusurdum,mahkeme gununu alarak durusmaya cıktım.Hakımın demesı suclu oldugum ve arkadsla andlasmam gerektıgı ve dava ılerı tarıhe ertelenerek davacının da ıfadesıne basvurulacagı(bu arada davacı olan yanı carptıgım arkasda 2007 den berı hıcbır davaya gelmemış)bende bı sonrakı davaya gıtmedım..
   Sızın bılgılerınızı rıca edıyorum ne yapmam lazım,karsı tarafla andlaşmam pek mumkun degıl davalara katılmasam ne olabılır zaten karsı tarafda gelmıyor...
Moderatöre Bildir   Kayitli
mustiata
Diğer
*
Bu üyenin avatarı yok

Saygınlık : 1
Çevrimdisi Çevrimdisi

Mesaj Sayisi: 2

Üyelik Bilgileri
« Yanitla #1 : Ocak 15, 2010, 10:39:44 ÖÖ » Bu mesaji alinti ile cevapla

degerlı yardımlarınız ve ılgınızden dolayı cooook tesekurler
Moderatöre Bildir   Kayitli
Sayfa: [1] Yukari git Yanitla Yazdir 
« önceki sonraki »
Gitmek istediginiz yer:  

MySQL Kullaniyor PHP Kullaniyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC. XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it